نگاهی اجمالی به دستگاه های آسیاب
دستگاه آسیاب یکیاز آلاتی است که کاربرد زیاد متعددی در صنعت همینطور در منازل و کارخانه های کوچک و بزرگ تولیدی دارااست این دستگاه که به آسیاب کن یا این که پودر کن هم پر اسم و رسم است در خطوط ساخت چاشنی جات و مکان هایی که نیاز به پودر کردن مواد غذایی می باشد مورد استعمال قرار میگیرد . دارنده نوع های متمایز بوده که در زیر به خصوصیت های آن اشاره شدهاست .
تحت توشه با مشقت فراوان , کم نمیاورد و از اقتدار بالایی برخوردار بوده و مشقت بار ترین مواد را پودر میکند
ارزش آسیاب صنعتی درین جور بسیارمناسب و مقرون به صرفه خیس بوده و با دقت به سعی آن از بها پایینی برخورداراست
یادگرفتن عمل با دستگاه آسیاب در هنگام نصب و فعال سازی به مشتری داده خواهد شد
مجهز به حرفه سیستم سرمایش
دارنده قابلیت و امکان تهیه سرعت
در سایزهای متعدد دستگاه آسیاب کوچک خانگی – دستگاه آسیاب نصفه صنعتی و صنعتی ساخته میگردند
دارنده امکان پودر کردن مواد در مقدار های مختلف دستگاه های آسیاب , گونه های ادویهها را به صورت چکشی و یکنواخت و تماما تخصصی انجام داده و به پودر تبدیل می کند . همانگونه که اشاره شد دستگاه آسیاب چاشنی جات با بعدها کوچک به سادگی قابل جابهجا کردن است و کاربری سهل وآسان و بهربرداری از حداکثر نیروی کاری , دارنده کمترین اصطلاک و هزینهی تعمیر و محافظت را دارااست . سنت های آشپزی با چاشنی جات , قرنها عمر داراست . امروزه اکثری ازغذاها سرشار از چاشنی جات و ادویه ها میباشند .
بخش اعظمی از چاشنی ها آنقدر بی سابقه و مزه دهنده قادر میباشند که مردمان در سراسر دنیا بعداز آزمون کردن , شیفته آنان میشوند . با آسیاب کردن چاشنی ها می توان مزه دلنشینی را برای غذاها آماده کرد .
دستگاه های آسیاب برای چه مصارفی کاربرد دارد
دستگاه آسیاب چاشنی جات ابزاری است که برای خرد کردن چاشنی های بی نقص , کم آب و مشقت بار استعمال می شود و می توان آنانرا به دلخواه مضاعف ریز یا این که درشت خرد کرد .
توریهای ( مش ) دستگاه آسیاب به راحتی قابل ردوبدل بوده و تیغههای آن بعد از نماید شدن امکان تیز شدن مجدد را داراهستند . پباده سازی این دستگاه به نحوی است که کالا خروجی آن تماما پودر شده و یکپارچه میباشد .
دستگاه قابلیت و امکان آسیاب اشکال چاشنی از جمله : فلفل , دارچین , زنجبیل , زردچوبه , سنجدو . . . را داراست . طرز عمل آسیاب بدین صورت است که چاشنی ناپخته را در قیف خردکن نخستین ریخته و با روشن کردن دستگاه , ابتدا چاشنی به ذرات کوچک تبدیل شده و با سرعت یکنواخت وارد محیط آسیاب اساسی شده و در آنجا براساس توری خروجی می توان مش بندی ریز یا این که درشت را در خروجی دستگاه آسیاب چاشنی اخذ کرد . به کارگیری از پیش خردکن منجر می شود که آسیاب در دو سطح انجام گیرد و این عمل سبب ساز آسیاب خوب تر , فشار کمتر به دستگاه و عدم نیاز به تهیه و تنظیم روزنه یا این که میزان مواد محل ورود به محیط آسیاب حیاتی میباشد . و در صورت به کار گیری از پیش خردکن , آسیاب تنها در یک تراز انجام میگیرد , البته باید که ورود دانه به محیط آسیاب بوسیله شیر قیف در دست گرفتن شود و دراینصورت امکان آسیاب چاشنی را دارااست .
دارچین , رنگ زرد چوبه , زنجبیل , سویا , هل , جوز , گندم , جو , ذرت , فلفل , اسفند , حبوبات , سنجد , زعفران , تخمه ها , ریشه ها , جوانه ها , داروهای گیاهی , سنگ نمک , پسته , تخم کتان , زیره , گردو , بادام , کنجد , تنباکو , خشخاش , رازیانه , قهوه , سبوس , موسیر , بلغور , قوتو و …